Povestea noastră

Spunem Povestea BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAŢII noilor şi, cel mai adesea, mai tinerilor noştri colegi, de îndată ce devin parte a echipei noastre.

Societatea Civilă Profesională de Avocaţi CUNESCU & BALACIU este înființată oficial în 1996, când noua lege a profesiei a permis acest lucru de doi avocați excepționali, Alina Anca BALACIU şi Constantin CUNESCU. În același an, Mihail GIUGARIU a devenit parte din echipa noastră.

Ulterior Mihai GIUGARIU a fost numit judecător la Curtea Supremă de Justiție şi mai apoi, membru al Consiliului Concurenței.

Beatrice ONICA-JARKA a fost cooptată ca partener în 1997. Ea face parte din mai tânăra generație de asociați, cea care în prezent dezvoltă societatea de avocatură. Din 1997 și până în 2020 denumirea societății a fost SCPA CUNESCU, BALACIU & ASOCIAŢII.

Cei doi fondatori, Constantin Cunescu şi Alina Anca BALACIU s-au retras din activitate în anul 2009, respectiv în 2013. Începând cu retragerea ultimului avocat fondator, CUNESCU, BALACIU şi ASOCIAŢII este deținută integral de următoarea generație de parteneri din echipă.

În noiembrie 2020, societate de avocatură a fost redenumită Beatrice ONICA- JARKA & ASOCIAŢII.

În 2021, Alexandra OLOGU – CHIRITA și Daniel STIGER s-au alăturat societății de avocatură. Într-o formulă echilibrată de vârstă și specializări, continuăm să respectăm valorile care au făcut ca tradiția BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAŢII să existe, pentru a pregăti profesioniști excepționali în serviciul juridic dedicat clientului sub sigla JOY LEGAL & BUSINESS.

Ca semn deopotrivă al excelenței noastre în avocatură și al satisfacției clienților noștri, BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAŢII a fost nominalizată constant în Legal500.

Corporate Structures

The argument in favor of using filler text goes some labore et dolore magna aliqua consectetur.

Data Protection And Epayment

The argument in favor of using filler text goes some labore et dolore magna aliqua consectetur.

Marketplace Content

The argument in favor of using filler text goes some labore et dolore magna aliqua consectetur.

Povestea noastră

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goiku ssimos ducimus qui blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque corrupti quos.
Start

1997

Beatrice Florentina ONICA devine asociată. Numele firmei de avocatură devine CUNESCU, BALACIU & ASOCIAȚII. Compania își extinde echipa.

2013

Alina Anca BALACIU se retrage din profesie.

2019

Nominalizare Legal 500 pentru soluționarea litigiilor.

2020

Compania este redenumită BEATRICE ONICA - JARKA & ASOCIAȚII.

2022

Listare Legal500 pentru soluționarea litigiilor și achiziții publice și PPP.

1996

Înființarea Societății civile profesionale a avocaților CUNESCU & BALACIU.

2009

Constantin CUNESCU se retrage din profesie.

2018

Nominalizare Legal 500 pentru soluționarea litigiilor.

2020

Nominalizare Legal 500 pentru soluționarea litigiilor.

2021

Compania își începe activitatea sub un nou nume și își extinde parteneriatul cu încă trei parteneri. Nominalizare Legal 500 pentru soluționarea litigiilor și achiziții publice și PPP.
sediu3

Povestea sediului BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAŢII

Spațiile în care echipa noastră și-a desfășurat activitatea de-a lungul timpului fac parte integrantă din povestea noastră. Deoarece profesia de avocat a fost reînviată în anii 1990, primul nostru sediu, cel la care au lucrat fondatorii societății de avocatură între 1993 și 1995, a fost un început. În 1995, pe măsură ce activitatea a devenit mai intensă și numărul avocaților a crescut, primul birou a fost mutat într-un spațiu de două ori mai mare. Creșterea continuă a echipei și creșterea volumului de muncă au însemnat că, timp de aproape patru ani, am mutat birourile dintr-un singur sediu, în două (în 1997) și după, chiar în trei. Am lucrat așa până în 2001, când am decis să fim toți în același loc, într-un spațiu care era doar al nostru, așa că am ales să lucrăm în propria noastră clădire cu mai multe etaje, care a fost dedicată doar nouă … Am lucrat acolo timp de zece ani, până când, în 2011, ne-am mutat din nou. De data aceasta, am ales un spațiu luminos și accesibil, situat într-o clădire nouă de birouri. Este cel mai mare spațiu în care echipa noastră a lucrat până acum până în 2020, când am decis să facem o nouă mutare și schimbare de sediu într-o frumoasa vilă construită la 1900. Este cel mai mare spațiu de lucru, dar și cel mai elegant, în care societatea noastră de avocați se dezvoltă. Ne permite să avem întâlniri extraordinare cu întreaga echipă, să organizăm cursuri și evenimente în interiorul clădirii și în aer liber, în grădina vilei populată cu magnolie și mimoze, spre confortul și încântarea colegilor și clienților noștri. Este un spațiu ales pentru a face posibilă concentrarea asupra problematicii juridice esențiale, în timp ce ne bucuram de parfumul unei alte ere.

Like What We Offer

DO BUSINESS
WITH US!

In order to acquire our services please kindly send us your inquiry of interest. We shall revert back immediately.

We have many reviews from our satisfied clients.

X