Povestea noastră

Spunem Povestea BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAŢII noilor şi, cel mai adesea, mai tinerilor noştri colegi, de îndată ce devin parte a echipei noastre.

Societatea Civilă Profesională de Avocaţi CUNESCU & BALACIU este înființată oficial în 1996, când noua lege a profesiei a permis acest lucru de doi avocați excepționali, Alina Anca BALACIU şi Constantin CUNESCU. În același an, Mihail GIUGARIU a devenit parte din echipa noastră.

Ulterior Mihai GIUGARIU a fost numit judecător la Curtea Supremă de Justiție şi mai apoi, membru al Consiliului Concurenței.

Beatrice ONICA-JARKA a fost cooptată ca partener în 1997. Ea face parte din mai tânăra generație de asociați, cea care în prezent dezvoltă societatea de avocatură. Din 1997 și până în 2020 denumirea societății a fost SCPA CUNESCU, BALACIU & ASOCIAŢII.

Cei doi fondatori, Constantin Cunescu şi Alina Anca BALACIU s-au retras din activitate în anul 2009, respectiv în 2013. Începând cu retragerea ultimului avocat fondator, CUNESCU, BALACIU şi ASOCIAŢII este deținută integral de următoarea generație de parteneri din echipă.

În noiembrie 2020, societate de avocatură a fost redenumită Beatrice ONICA- JARKA & ASOCIAŢII.

În 2021, Alexandra OLOGU – CHIRITA și Daniel STIGER s-au alăturat societății de avocatură. Într-o formulă echilibrată de vârstă și specializări, continuăm să respectăm valorile care au făcut ca tradiția BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAŢII să existe, pentru a pregăti profesioniști excepționali în serviciul juridic dedicat clientului sub sigla JOY LEGAL & BUSINESS.

Ca semn deopotrivă al excelenței noastre în avocatură și al satisfacției clienților noștri, BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAŢII a fost nominalizată constant în Legal500.

X