Drept Comercial & Societar

Dreptul comercial și societar sunt nucleul afacerii noastre. Peste 90% dintre clienții noștri sunt companii locale sau internaționale și avem o bogată experiență în fiecare aspect al legislației societăților.

Îi consiliem pe clienți astfel încât să aleagă cel mai bun vehicul de investiții din punct de vedere societar și fiscal, suntem experimentați cu crearea de structuri de tip holding multi-jurisdicționale.

În materie de tranzacții am integrat în activitatea noastră inteligența artificială astfel încât procesul de due diligence să se desfășoare cât mai rapid și sigur.

Atunci când am acționat pentru vânzători am creat planuri de exit în 1-5 ani, configurat baze de date cu documentele necesare vânzării, am asistat vânzătorii în cadrul procesului de due dilligence, am reprezentat clienții în cadrul negocierilor cât și asistat clienții pre și post semnare.

În ceea ce privește cumpărătorii, aceștia pot conta pe noi pentru identificarea potențialelor ținte, obținerea rapoartelor de business intelligence, redactarea scrisorilor de intenție, a rapoartelor de due dilligence, precum și pentru negocierea contractelor de vânzare cumpărare și asistarea clienților în timpul, înainte și după semnare.

Alte Servicii

X