Dreptul Muncii

Creșterea sectorului privat din România în ultimele două decenii a pus lumea afacerilor în față cu un nou set de provocări. Factori precum dezvoltarea afacerilor locale, investițiile străine sau intrarea pe piață a companiilor internaționale au dat naștere la o legislație din ce în ce mai complexă a muncii. În prezent, succesul unei companii depinde și de atenția acordată tuturor problemelor legale referitoare la mediul profesional.

Serviciile integrate pe care societatea noastră de avocatură le oferă clienților săi asigură o bună desfășurare a activității prin prevenirea și, în cele din urmă, soluționarea situațiilor de risc juridic. Specializarea noastră acoperă reglementările interne, contractele colective de muncă, negocierile cu sindicatele, împreună cu procedurile interne și documente suplimentare.

În ceea ce privește conflictele de muncă, avocații noștri au asistat și au reprezentat în fața autorităților judiciare atât persoane juridice de drept public sau privat, cât și persoane fizice.

Clienții noștri beneficiază de expertiza Global Mobility Tax and Advisory Services dezvoltată de NEXIA INTERNATIONAL.

Alte Servicii

X